Gebitsprothese

Wanneer de conditie van het gebit het niet meer toe laat om het te behouden kan een gebitsprothese de oplossing zijn. Een gebitsprothese dragen is een zeer ingrijpende verandering in het mondgevoel. Hierdoor zult u in het begin veel veranderingen ervaren in spraak, smaak, maar ook uw uiterlijk. Samenwerking met onze tandtechniekers zorgt ervoor dat we u op een goede manier daarin begeleiden. Indien u een afspraak wenst te maken voor een gebitsprothese, neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Gedeeltelijke gebitsprothese

De gedeeltelijke gebitsprothese is een voorziening ter vervanging van 1 tot meerdere gebitselementen. Deze voorziening wordt gemaakt bij het missen van gebitselementen en waar een brug of implantaat geen uitkomst brengt. De gedeeltelijke gebitsprothese rust op het tandvlees en bestaat uit kunststof.

Frameprothese

De frameprothese is als een gedeeltelijke gebitsprothese, echter steunt deze prothese af op uw tanden en kiezen. De frameprothese bestaat uit metalen ankers, die de tanden en kiezen omvatten en uit kunststof tanden en kiezen. Hierdoor zit de frameprothese steviger op zijn plaats en ervaart u meer kauwvermogen met deze voorziening.

Ook patiënt worden bij Tandartspraktijk Kruik?

Direct inschrijven