Ons team bestaat uit geschoolde professionals met meer dan 10 jaar ervaring en werkt met de meest moderne apparatuur.

Ons Team

Jeroen KruikTandarts
Gaby van SteijnMondhygiëniste
José WaasdorpPreventie-Assistente
Mandy Hendriks-HeemskerkAssistente
Esther Lemmers - BijAssistente
Maaike Bisschop-SpruijtAssistente

Hoe werken wij?

Na de behandeling ontvangt u van ons per e-mail de factuur. Wilt u een geprinte versie, geeft u dit dan aan. U kunt de factuur declareren bij uw zorgverzekering. U maakt binnen 30 dagen zelf het factuurbedrag aan ons over.

Onze AGB code is 12095716

Mocht uw afspraak onverhoopt niet door kunnen gaan, wilt u dit dan tenminste 24 uur van tevoren aan ons doorgeven? Zo kunnen wij de voor u gereserveerde tijd gebruiken voor andere patiënten. Helaas zijn wij bij het niet tijdig afzeggen van een afspraak dan wel genoodzaakt om kosten aan u door te berekenen.

Tandartspraktijk Kruik richt zich op kwaliteit

Wij zijn een toegewijde praktijk met een enthousiast team dat de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet volgt. Onze bijscholing is niet alleen gericht op technische kennis, maar ook op het gebied van communicatie, patiëntvriendelijkheid en persoonlijke ontwikkeling.

Niet alles naar wens?

Heeft u het gevoel dat wij u onjuist of onzorgvuldig hebben geïnformeerd of behandeld? Dan gaan wij graag met u in gesprek. Zo kunnen we samen kijken hoe we tot een oplossing kunnen komen.

Wij kunnen hierover u ook informatie geven in een persoonlijk gesprek. Dit kan zowel telefonisch als ook door middel van een afspraak op onze locatie.

Indien wij gezamenlijk niet tot een oplossing kunnen komen, dan kunt u terecht bij de KNMT-klachtenregeling, waarbij wij zijn aangesloten. Deze regeling voldoet aan de eisen die de Wet Kwaliteitsrecht Cliënten Zorgsector aan iedere zorgaanbieder stelt.

Mocht u meer informatie willen over tandheelkundige behandelingen of tarieven, kijkt u dan op: www.allesoverhetgebit.nl. Deze website is door onze beroepsorganisatie voorzien van informatie.

MEER OVER DE PRAKTIJK

Ook patiënt worden bij Tandartspraktijk Kruik?

Direct inschrijven