Ons team bestaat uit geschoolde professionals met meer dan 10 jaar ervaring en werkt met de meest moderne apparatuur.

Ons Team

Jeroen KruikTandarts
Mandy Hendriks-HeemskerkAssistente
Gaby van SteijnMondhygiëniste
Oes Vos-SteijnAssistente
Maaike Bisschop-SpruijtAssistente

Hoe werken wij?

Na de behandeling mailen wij u een factuur. Wilt u een geprinte versie geeft u dit dan aan. U kunt de factuur declareren bij u zorgverzekering. U maakt het bedrag zelf binnen 30 dagen naar ons over.

Onze AGB code is 12095716

Mocht uw afspraak onverhoopt niet door kunnen gaan wilt u dit dan tenminste 24 uur van te voren aan ons doorgeven? Zo kunnen we de voor uw gereserveerde tijd gebruiken voor andere patiënten. Helaas zijn wij genoodzaakt om de kosten aan u door te berekenen bij niet tijdig afzeggen van een afspraak.

Tandartspraktijk Kruik richt zich op kwaliteit

Wij zijn een toegewijde praktijk met een enthousiast team die de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet volgt. Onze bijscholing is niet alleen gericht op technische kennis, maar ook op gebied van communicatie, patiëntvriendelijkheid en persoonlijke ontwikkeling.

Niet alles naar wens?

Heeft u het gevoel dat wij u onjuist of onzorgvuldig hebben geïnformeerd of behandeld, dan gaan wij graag met u in gesprek. Zo kunnen we samen kijken hoe we tot een oplossing kunnen komen.

Mocht u meer informatie willen over tandheelkundige behandelingen of tarieven kijkt u dan op: www.allesoverhetgebit.nl. Deze website is door onze beroepsorganisatie voorzien van informatie.

Wij kunnen u hierover ook informatie geven in een gesprek. Dit kan telefonisch of u kunt een afspraak maken.

Indien we gezamenlijk niet tot een oplossing kunnen komen, dan kunt u terecht bij de KNMT klachtenregeling waar wij zijn aangesloten. Deze regeling voldoet aan de eisen die de Wet Kwaliteitsrecht Cliënten Zorgsector aan iedere zorgaanbieder stelt.

MEER OVER DE PRAKTIJK

Ook patiënt worden bij Tandartspraktijk Kruik?

Direct inschrijven