Onze missie: hoogwaardige tandheelkunde bieden met voldoende tijd en aandacht voor u als patiënt.

Bekijk onze behandelingen

Tandartspraktijk Kruik staat voor u klaar

Onze behandelingen vinden plaats in een vertrouwde sfeer. Zo geven wij u bijvoorbeeld de mogelijkheid om aan te geven of u standaard verdoving wilt of niet, of u voorkeur geeft aan een stap-voor- stap uitleg tijdens de behandeling en een afgesproken signaal -zoals de linkerhand opsteken- wilt gebruiken wanneer u iets wilt zeggen.
Wij zetten in op een goede functie van het gebit. Wij zullen u daarom adviseren met betrekking tot een goede mondhygiëne en een gezond voedingspatroon om uw gebit in een optimale conditie te houden. Preventie staat voor: “voorkomen is beter dan genezen!”

  • Betrokken en geschoold personeel

  • Hoogwaardige kwaliteit apparatuur

  • Ontspannen sfeer

  • Moderne praktijk

Tandarts Kruik wachtkamer

Wachtkamer

Onze wachtkamer laat u gelijk onze visie zien: open, laagdrempelig en voldoende ruimte voor ontspanning. Wij hebben een uitgebreide keuze aan tijdschriften, deze worden elke maand vernieuwd. Voor de kinderen is er een kinderhoekje met mooie prentenboeken over de tandarts. Vanzelfsprekend zet ons team zich in om u op tijd te helpen. Helaas komt het wel eens voor dat u wat langer moet wachten. Nadat de patiënt de deur uit gaat maakt het team de behandelkamer volgens de wettelijke richtlijnen gereed voor u.

Er is mogelijkheid tot tanden poetsen in de praktijk.

Ook patiënt worden bij Tandartspraktijk Kruik?

Direct inschrijven